אודות קייטרינג פמפה
האוכל של קייטרינג פמפה, מקצוענות בשיטות צלייה ארגנטינאיות מסורתיות ומגוון של מטבחי פיוז'ן מרחבי העולם
שיטות צליית הבשר של קייטרינג פמפה, מתבססות על השיטות המסורתיות של הגאוצ'וס הארגנטינאיים. הכל התחיל כש-פאמפאס עלה ארצה ופגש בג'ודי לירון. השניים הקימו מסעדה וקייטרינג בשם פמפה. פאמפאס חי בערבות הפאמפאס הארגנטינאיות, שם חי כגאוצ'ו לכל דבר, בחווה מקומית עם מסעות רעיית בקר. בארץ, לימד פאמפאס שפים רבים את שיטות הצלייה וניהל יחד עם ג'ודי לירון את העסק במשך שלושים שנים. היום הקייטרינג מתמקד באסאדו וצליית בשרים בשיטות המסורתיות, וכן מגוון ענק של מטבחים מרחבי כל העולם.
שירותי הקייטרינג כוללים הכל, החל מצוות מלצרים, ציוד מלא לכל מיקום (בבית, באולם או בטבע), שולחנות וכסאות, בר משקאות, מטבח נייד, פוד טראק, עמדות, מגוון ענק של תפריטים משובחים ויוקרתיים, כשרות, עיצוב ותכנון האירוע, בחירת לוקיישן וגם אירוח בגן הקולינרי של קייטרינג פמפה במושב רשפון.
מנות גורמה – פינגר פוד, גריל וסעודות מלכים
שירות קייטרינג מקצועי וכשר, לאירועים ואוכל מוכן
שירות קייטרינג מקצועי ואוכל מוכן
גלו את הבוסתן הקולינרי שלנו במושב רישפון.
קייטרינג פמפה מעניק לכם חווית אסאדו שלמה / מנות גורמה הישר מהמטבח של ג'ודי לירון וצוות פמפה, בגן האורגני, לצד עצי הפרי והפרחים.
ניתן לקיים בגן אירועים קטנים עד 20 אורחים. שירות קייטרינג לכל מיקום, יוצא מהמושב לאיזורים מגוונים בארץ.
אוכל מוכן במשלוח או איסוף במקום ניתן לרכוש בהזמנה מראש.
השתתפו בערבי חברים ("פנייה" PENYA כפי שמכונה בארגנטינה), מוצרים אורגניים מקומיים, ומפגשי יין או בירה מקומיים.